Back to Question Center
0

Gid ki soti nan Semalt: Nèf etap nan Planifikasyon Content Content

1 answers:

Tothom que vulgui prosperar en el màrqueting en línia pot preguntar-se l'efecte de l'orgànicpercentatge de clics (CTR). Tant com els comercialitzadors i els particulars realitzen anàlisis de tendències, intenteu superar els vostres competidors seguintTendències SEO. No obstant això, les patents de Google i les teories competidores segueixen sent desconegudes tan bon punt no revelen els criteris del seu algoritmede manera oberta. Però el que sabem és que el CTR afecta el rànquing com un factor indirecte.

No obstant això, les tendències en el màrqueting en línia aporten una imatge diferent. Per exemple, el CTR controlaFactors de classificació de Google. Molts comerciants digitals intenten aprofitar aquesta funció. En aquest article, Jason Adler, l'èxit del clientGerent de Semalt revela diverses diferències entre el CTR i el rànquing, explicant com es relaten. També hi ha consells essencials que us ajudaranEl percentatge de clics de Google (CTR) funciona bé en els SERP orgànics.

Com influeix el CTR amb el rànquing

  • Per classificar els llocs web amb efectivitat, hi hauria d'haver-hi criteris per posar els llocs web aordre. D'aquesta manera, Google utilitza informació, com ara dades de clics. El CTR afecta el percentatge de clics dels resultats de SERP. Com a resultat, els llocs web amb el més granEl nombre de clics es resol a la part superior, mentre que els que tenen uns pocs clics es col·loquen a la part inferior. Algorisme està configurat per considerar el contingutamb una gran quantitat de clics rellevants..La majoria dels motors de cerca apliquen aquest criteri en els seus algoritmes de cerca. Google està assessorant als bloggersser major en la rellevància del contingut. A mesura que el contingut s'aconsegueix, es produeixen clics. Aquests clics fan que el lloc web obtingui una recompensa d'un excel·lentla qualificació per tant potenciant els resultats de SEO.
  • En segon lloc, Google depèn del CTR com a criteri de visualització d'un OneBox. Ael lloc web ha de tenir un CTR mínim per obtenir un OneBox al seu lloc web. Google té un sistema automàtic que examina els percentatges de clics(CTR) per presentació OneBox per consulta. Aquest fenomen pot explicar algunes de les fluctuacions estacionals en el rànquing d'un particularpàgina web o pàgina. Per exemple, una pàgina web pot funcionar bé avui, però no és tan exitós demà. Com a resultat, els venedors digitalsha d'emprar la rellevància com a factor clau. Mantenir el vostre CTR pot mantenir un rànquing de llocs web bastant bé en els motors de cerca.
  • El lloc web ha de tenir un percentatge de clics decent. El compromís del lloc és críticper obtenir informació que requereix classificació. És important assegurar-vos que les persones que fan clic a l'enllaç al vostre lloc web es comprometin amb unperíode substancial. CTR millora l'autoritat de la pàgina a través de la rellevància, cosa que millora el vostre rànquing. Perquè el CTR tingui més beneficisde SEO, cal organitzar contingut web molt bé en títols i metaetiquetes. Google classifica els llocs web fora de la rellevància del vostre comptecontingut Un gran contingut té un alt percentatge de clics. L'algorisme de Google utilitza aquesta funció per diferenciar la posició particularel lloc es mereix

Conclusió

Els venedors en línia poden debatre sense parar sobre si el CTR de Google té impacteresultats del motor de cerca o no. La veritat és que el CTR, en efecte, ajuda al lloc web a ser més alt. No obstant això, pot ser difícil d'entendre la relacióentre CTR i SEO. Esperem que aquest article t'ha ajudat a entendre la relació entre aquestes dues constants i les formespodeu fer que les vostres taxes de clics de Google (CTR) funcionin bé en els SERP orgànics Source .

November 27, 2017